Smerom k štandardnej štatistike. 2 - Dolgoš, Ľubomír
Predseda Štatistického úradu SR Ing. Štefan Condík, CSc. a podpredsedovia ŠÚ SR Ing. Milutín Krištofič, CSc. a Ing. Juraj Schaner o súčasných úlohách štatistiky. Metodika zisťovania hospodárskej inflácie. Interpretácia výsledkov štatistických zisťovaní.