Vývoj miezd z pohľadu kolektívneho vyjednávania - Mačuha, Miroslav
Kolektívne vyjednávanie o mzdách od nadobudnutia účinnosti zákona č.1/1992 Zb. o mzde, tarifné vyjednávanie. Analýza vývoja tarifných miezd, porovnanie 1994/1993 na základe kolektívnych zmlúv vyššieho stupňa uložených na MPSVR.