Pomocná ruka bez efektu Příspěvek na nájemné - Červenková, A.
Valorizácia nájomného v ČR k 1.1.1994. Zákon č.319/1993 Zb. o príspevku na nájomné. Problém neplatičov. Obmedzená výška príspevku. Úroveň bývania príjemcov príspevku. Príspevok na nájomné a bytová politika.