Fond zamestnanosti
Otázky financovania štátnej politiky zamestnanosti. Objasnenie najfrekventovanejších problémov, ktoré sa vyskytujú v súvislosti s aplikáciou zákona NR SR č.10/1993 Z.z. o Fonde zamestnanosti v platnom znení. Platenie príspevkov do Fondu zamestnanosti. Vymeriavací základ u zamestnancov, zamestnávateľov, samostatne zárobkovo činných osôb.