Daňové "abc" Príjmy z inej samostatnej zárobkovej činnosti podľa par.7 ods.2 písm. a) zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov - Piršelová, Dagmar
Dve skupiny príjmov z inej zárobkovej činnosti: 1. odmeny za vynálezy, priemyselné vzory, patenty, 2. príjmy charakteru autorských odmien alebo honorárov. Zdaňovanie týchto príjmov. Ktoré príjmy sa nezahrnú do daňového priznania. Povinnosť podať daňové priznanie.