Zrušenie registrácie platiteľa - Minársky, Ján
Podmienky a riešenie zrušenia registrácie platiteľa dane z pridanej hodnoty podľa paragrafu 5 zákona o dani z pridanej hodnoty č.222/1992 Zb. v znení neskorších úprav.