Úroveň colného zákona nezaručuje kvalitu služieb poskytovaných pracovníkmi colníc - Poláčková, Věra
Kritika služieb colnej správy SR zo strany podnikateľov, individuálny výklad colného zákona č.618/1992 Zb. Problémy prepravy tovaru cez colné pásma. Postup pri dovoze tovaru. Colné konanie. Splatnosť cla a postup pri platení.