Sponzorstvo VÚB je neraz kvapkou v mori, avšak životodarnou - Janků, Jaroslav
Sponzorstvo aktivít s humanitným cieľom (školstvo, zdravotníctvo), ale aj kultúry a športu Všeobecnou úverovou bankou od r.1990.