300 let Bank of England - Pirner, David
História a súčasnosť Bank of England (zakladacia listina - 27.7.1694). Peňažná politika. Kontrola banková. Organizačná štruktúra banky a jej zákazníci. Vydávanie bankoviek a kontrola peňazí. Vplyv banky na krátkodobé úrokové miery. Zaisťovanie zdravého a stabilného bankového systému. Poskytovanie úverov štátneho rozpočtu. Eddie George - súčasný guvernér banky.