Banková sféra motorom štrukturálnej prestavby ekonomiky - Korvín, P.
Rozvoj bankového sektora v SR. Dostatočný počet bánk a pobočiek zahraničných bankových inštitúcií. Požiadavka špecializácie bánk na kvalitatívne zlepšenie. Inštitút permanentného odborného a jazykového vzdelávania na podporu dobrého mena Creditanstalt-Bank. Perspektívy banky zabezpečuje dobrý manažment. Nedostatok kvalitných podnikateľských zámerov. Technická a technologická vybavenosť.