Cena peňazí Slovenská sporiteľňa, akciová spoločnosť - rok 1 - Tenczer, N.
Prezident Slovenskej sporiteľne, a.s., Ing. Norbert Tenczer o pôsobení tohto peňažného ústavu po transformácii na akciovú spoločnosť. Rozdiel medzi dominantným a monopolným postavením. Privatizácia sporiteľne, manažment, požiadavky na pracovníkov. Sortiment služieb, konkurencia. Súčasný podiel na stave vkladov. Napriek dlhoročným tradíciám od r. 1993 zostup o 10 perc. Podiel na celkovom objeme úverov v SR 19,4 perc.