Investičné fondy, investičné spoločnosti, podielové fondy, prvá a druhá vlna kupónovej privatizácie
Mimoriadna sekcia časopisu venovaná investičným fondom, investičným spoločnostiam a podielovým fondom, ktoré vznikli v prvej vlne kupónovej privatizácie na Slovensku. Ich účasť na kapitálovom trhu. Druhá vlna: povolenie MF SR získalo 152 investičných fondov. Štatistické údaje.