Investičné fondy, spoločnosti a kupónová privatizácia. 1 - Orenstein, Mitchell A
Prvá časť príspevku autora z Inštitútu pre štúdie Východ-Západ (Institut for East-West Studies - IEWS), európsko-americkej verejnopolitickej organizácie pomáhajúcej krajinám východnej Európy pri budovaní občianskej spoločnosti a trhovej ekonomiky. - Z obsahu: Zriadenie a vývoj investičných spoločností na Slovensku. Diverzifikácia portfolia. Preberanie investičných fondov. Sústredenie vlastníctva v investičných spoločnostiach. Zahraničný kapitál a slovenské investičné spoločnosti.