Investičné spoločnosti a fondy sa podieľajú na reštrukturalizácii privatizovaných firiem - Orenstein, Mitchell A
Dokončenie príspevku Kupónová privatizácia a reštrukturalizácia na Slovensku z predchádzajúceho čísla. - Úloha investičných spoločností (IS) v reštrukturalizácii kupónovo privatizovaných podnikov zisťovaná prípadovými štúdiami 5 sprivatizovaných podnikov, výsledky. Úloha manažmentu v reštrukturalizácii. Vzťahy IS s vedením podnikov. Stratégia IS. Očakávanie zisku. Kríza podnikov, zlé úverové praktiky.