Projektové financování Nový produkt v českém bankovnictví - Snopek, K.
Projektové financovanie - nový produkt v českom bankovníctve. Charakteristika produktu. Účastníci projektového financovania. Úloha bánk v procese projektového financovania. Zdroje, ktoré zabezpečujú projektové financovanie. Finančné ukazovatele analýzy. Riziká projektu a zvláštne formy záruk.