Ve Vídni se sešli bankovní supervizoři z celého světa - Mašindová, V.
V dňoch 12.-14.10.1994 sa konal vo Viedni ôsmy kongres bankových supervízorov. Zišli sa tu zástupcovia inštitúcií bankového dohľadu a centrálnych bánk zo 130 krajín sveta. Kongres bol zameraný na 2 témy: 1. Rozvojové trhy a ich finančné podmienky, 2. Systémy riadenia rizík.