Vnitřní audit, nebo vnitřní kontrola? - Báčová, Jana
V posledných rokoch zaznamenali banky veľký rozvoj. Zmeny v riadení aj v systéme kontroly. Premena vnútorného kontrolného systému sa týka vnútornej kontroly aj vnútorného auditu. Odlišnosti medzi týmito dvoma činnosťami.