Není důvod k měnovým opatřením Slovensko - Zábojníková, M.
Rozhovor s J. Makúchom, riaditeľom Inštitútu menových a finančných štúdií NBS, o otázkach menovej teórie a politiky. Hlavné ciele inštitútu. Súčasná úverová politika Slovenska. Súčasný kurz slovenskej koruny. Problém konvertibility slovenskej koruny.