Zpráva o měnovém vývoji v České republice za první pololetí 1994
Správa o menovom vývoji ČR v 1. polroku 1994 zahŕňa: hospodársky vývoj, zahraničný obchod, menovú politiku a menový vývoj, finančný trh a vývoj bankovej sústavy.