Akcie a dedičstvo Nový fenomén právneho systému - Boka, P.
Postup pri nakladaní s akciami pri zmene vlastníckych vzťahov (prevod, prechod). Zmena majiteľa cenného papiera podľa Občianskeho zákonníka. Rozhodnutie o nadobudnutí dedičstva. Zmeny majetkových práv prostredníctvom Strediska cenných papierov.