Burza cenných papierov - Paelinck, J.-P
Dva príspevky prednesené autormi na medzinárodnej konferencii o rozvoji kapitálového trhu (september 1994) usporiadanej BCP Bratislava. 1. Situácia a vyhliadky nových európskych trhových ekonomík. 2. Nevyhnutná je priehľadnosť trhu s cennými papiermi.