Kapitálový trh v Poľsku - Rozlucki, W.
Obnova kapitálového trhu v Poľsku, vznik Burzy cenných papierov vo Varšave ako inštitúcie pre privatizáciu národného majetku. Zbieranie skúseností, priehľadnosť, organizovanosť a prístupnosť kapitálového trhu. Vývoj BCP. Investičné poradenstvo. Voľný vstup a výstup zahraničného kapitálu na poľskom kapitálovom trhu.