Nové právne normy pre kapitálový trh Obchody na neorganizovanom trhu treba zakázať, tvrdí štátny tajomník MF J. Magula - Magula, J.
Princípy tvorby novej právnej normy pre kapitálový trh upravujúcej novelu zákona o cenných papieroch z augusta 1994. Prehodnotenie aj koncepcie kapitálového trhu z 9.8.1994 (vlády J. Moravčíka). Ochrana drobných investorov, zákaz obchodov na neorganizovanom trhu, vznik Úradu štátneho dozoru nad kapitálovým trhom.