Podvody s cennými papiermi Podvody so zmenkami bánk nielen v banke Bohemia
Materiály prevzaté zo servisu agentúry Bloomberg Business News. - Príčiny likvidácie 7. najväčšej banky v ČR, veľký finančný podvod, emisia a predaj zmeniek - záruk na bankové úvery. Vyšetrovanie podvodov so zmenkami - zárukami kvalitných bánk - Medzinárodnou obchodnou komorou, americkou centrálnou bankou (Federal Reserve) a komisiou pre dozor nad cennými papiermi a burzami - Security Exchange Commision - SEC - a i. Typy na odhaľovanie podozrivých ponúk.