Prebúdzanie kapitálového trhu Svižné kroky investičného bankovníctva v Poľnobanke - Pilková, Anna
Riaditeľka odboru investičného bankovníctva doc. Ing. Anna Pilková, CSc. o postavení, poskytovaných službách a budúcich zámeroch investičného bankovníctva v Slovenskej poľnohospodárskej banke, a.s. Činnosti Poľnobanky na primárnom kapitálovom trhu. Význam emitovania dlhopisov. Nové služby v oblasti cenných papierov. Financovanie firiem a projektov.