RM-Systém Slovakia
Súbor nasledovných príspevkov: V RM-Systéme uprednostňujú priebežné aukcie. Harmonogramy aukčných kôl periodických aukcií a prevádzkových dní priebežných aukcií na 1. štvrťrok 1995. TOP 50 - najviac obchodované akcie v 32. kole periodických aukcií 2.-15.12.1994. Obchody v priebežnej aukcii RM Systému Slovakia v r.1994.