Trendy na světových finančních trzích - Musílek, Petr
Analýza dominantných faktorov vedúcich k revolúcii na svetových finančných trhoch. Trendy na finančných trhoch: reštrukturalizácia bánk a finančných inštitúcií, sekuritizácia, finančné inovácie, internacionalizácia finančných trhov, inštitucionalizácia, integrácia finančných trhov, intelektualizácia, reforma burzových systémov. Štyri základné modely elektronického burzovníctva. Prognóza budúceho vývoja.