Je ekonomický růst podceněn? - Vintrová, Růžena
Porovnanie niektorých minulých a súčasných makroekonomických ukazovateľov v ČR. Jednorazový vzrast objemu šedej ekonomiky. Nezachytený vzostup kvality tovaru a služieb. Zvýšená likvidácia nepoužiteľných zásob. Skresľujúci vplyv zastaralých porovnateľných cien. Celkové skreslenie štatistiky vykazovaného rastu.