Čínský drak spěchá do 21. století - Hálek, J.
Rok 1993 - prelomový rok v čínskej ekonomike. Tempo hospodárskeho rastu Číny. Budovanie "socialistického trhového hospodárstva". Vývoj hrubého domáceho produktu. Banková reforma a štátny rozpočet. Čínska diaspora. Čína a medzinárodný obchod.