Každá země vlastní cestou Rozhovor s místopředsedou vlády a ministrem financí SR Sergejem Kozlíkem - Kozlík, Sergej
Rozhovor s ministrom financií SR, S. Kozlíkom, o niektorých otázkach slovenskej hospodárskej politiky. Problém štátneho rozpočtu na r. 1995. Korekcia niektorých krokov bývalej vlády. Vstup zahraničného kapitálu na Slovensko. Vzťah - podnikatelia a vláda, vláda a odbory. Perspektíva slovenského poľnohospodárstva. Vzťah Slovenska k zahraničným inštitúciám (IMF, Svetová banka). Smer ekonomickej transformácie Slovenska.