Až sa recesia spýta, čo sme robili v konjunktúre Exkluzívne pre HN s podpredsedom vlády a ministrom financií SR Sergejom Kozlíkom - Kozlík, Sergej
Podpredseda vlády a minister financií SR Sergej Kozlík o zámeroch vlády v hospodárskej politike. Možnosti Slovenska v etape svetovej konjunktúry. Rokovania so sociálnymi partnermi, odborníkmi bankového sektora i hospodárstva. Finančná disciplína. Rozvoj verejných investícií. Financovanie infraštrukturálnych projektov. Impulzy v proexportnej politike. Rozpočtové provizórium, návrh štátneho rozpočtu.