Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky. 1 Schválené vládnym kabinetom 10. januára 1995
Program novej slovenskej vlády na štvorročné funkčné obdobie, predložený Národnej rade SR, schválený vládnym kabinetom 10.1.1995. Zámerom je vytvoriť stabilné politické a ekonomické prostredie. Ekonomický rozmer zahraničnej politiky. Stratégia a základné smery hospodárskeho rozvoja. Privatizácia a ochrana hospodárskej súťaže. Strategické ciele rozvoja priemyslu, program podpory exportu. Malé a stredné podnikanie. Zriadenie osobitnej finančnej inštitúcie na podporu podnikania.