Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky. 2 Schválené vládnym kabinetom 10. januára 1995
Program slovenskej vlády, predložený Národnej rade SR. Rozvoj dopravy a spojov podľa Zásad štátnej dopravnej politiky a Koncepcie dopravy a spojov do r. 2000. Návrh na vytvorenie ministerstva výstavby a verejných prác ako ústredného orgánu štátnej správy. Program verejných investícií. Oživenie bytovej výstavby. Pokračovanie v napĺňaní strategických cieľov v odvetvových koncepciách rozvoja poľnohospodárstva, lesného a vodného hospodárstva schválených v Národnej rade SR. Regionálny rozvoj. Rozvoj štatistického informačného systému. Životné prostredie. Sociálne vzťahy. Zdravotnícka starostlivosť.