Zákon NR SR č.369/1994 Z.z., ktorým sa mení zákon č.92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby v znení neskorších predpisov
Znenie novelizácie uvedeného zákona platnej od 30.12.1994.