Míra subvencování pomalu klesá Financování agrární politiky v zemích Evropské unie - Boháčková, Ivana
Finančná zodpovednosť krajín EÚ pri realizácii spoločnej agrárnej politiky. Tvorba zdrojov pre poľnohospodárstvo v EÚ. Čerpanie zdrojov pre poľnohospodárstvo v EÚ. Európsky fond orientácie a garancie poľnohospodárstva (EAGFL) - 2 sekcie - Sekcia garancie a Sekcia orientácie (Sekcia riadenia). Pravidlá poskytovania subvencií na r. 1994 a 1995. Poľnohospodárstvo je oblasťou, ktorá najviac zaťažuje spoločný rozpočet EÚ.