Správa o stave agropotravinárskeho komplexu v roku 1993 a ekonomických podmienkach realizácie koncepčných zámerov v roku 1995. 2
Prognóza vývoja slovenského poľnohospodárstva v r.1994-1995. Aktualizácia nástrojov a opatrení agrárnej politiky (ceny, dane, dotácie). Riziko pokračovania reštriktívnej dotačnej politiky.