Súčasnosť, prognózy, opatrenia. 1 - Mlynarovič, A.
Analýza výsledkov, ktoré dosiahli podnikateľské subjekty v poľnohospodárstve a potravinárskom komplexe SR (APK) podľa Správy o stave agropotravinárskeho komplexu v roku 1993 a ekonomických podmienok realizácie koncepčných zámerov v roku 1995. Základná charakteristika rezortu. Produkcia a jej využitie. Trh s potravinami roku 1993. Spotreba potravín.