Súčasnosť, prognózy, opatrenia. 2 - Mlynarovič, A.
Analýza výsledkov poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu (APK), podľa stavu v roku 1993-1994 a koncepčných zámerov v roku 1995. Priebeh transformácie poľnohospodárskych družstiev, privatizácia štátnych podnikov. Plnenie zámerov poľnohospodárskej politiky. Podpora a organizovanie domáceho agrárneho trhu. Opatrenia v cenovej oblasti.