Najviac nám vyčítajú kvalitu služieb - Krivá, M.
Výsledky výskumu Ústavu turizmu o klientele prichádzajúcej na Slovensko mimo sezóny. Informácie o službách, oblastiach, výdavkoch, získané na 11 hraničných priechodoch. Návštevníci podľa vysielajúcej krajiny (tranzitní a netranzitní). Ich charakteristiky. Pobyty podľa dĺžky, účelu, ubytovania. Vysoký podiel individuálne organizovaných ciest - nevyužité slovenské cestovné kancelárie. Navštívené oblasti, hodnotenie pobytu.