Rekreačné možnosti v areáli Vodného diela Gabčíkovo - Chorvát, S.
Výstavba Vodného diela Gabčíkovo a jeho uvedenie do prevádzky vytvára predpoklady na postupné vybudovanie rekreačných areálov. Európska vodná cesta od Rotterdamu po Čierne more umožňuje rekreačnú plavbu súkromných motorových jácht a výletných lodí. Urbanisticko-architektonické štúdie areálov: Šamorín-Čilistov, Hanuliakovo, Vojka nad Dunajom, Čunovo.