Podnikání v krizi? Strategie marketingu. Politika nového výrobku
Hodnotenie hospodárskej situácie. Signály, ktoré môžu ohlasovať zlomy trendov. Včasné rozpoznanie šance a rizika. Rozhodujúce úlohy vo výskume a vývoji výrobkov, ktoré sú zvlášť dôležité a rozhodujúce pre úspech. Formulácia 13 etáp typického vývoja nového výrobku. Vliv vývojových etáp na neskorší úspech nového výrobku. Hodnotenie profesionality činností pri výskume a vývoji v podniku na základe desaťstupňovej škály.