Postup Protimonopolného úradu SR pri posudzovaní ekonomickej koncentrácie. 2 - Zemanovičová, Daniela
Analýza vplyvu koncentrácie na konkurenčné podmienky. Posudzovanie celohospodárskych výhod. Kritériá pre posudzovanie koncentrácie. Slovenský zákon č.188/1994 Z.z. pripúšťa obmedzenie konkurencie.