Medzinárodný obchod a ekonomika SR. 2 - Mihalik, Jozef
Kroky UNCTAD na zvýšenie pripravenosti na nový systém medzinárodného obchodovania. Zhodnotenie doterajšej činnosti tejto medzinárodnej organizácie v Deklarácii Rady o obchode a rozvoji (Trade and Development Board). Úlohy UNCTAD v posturuguajskom kole medzinárodného systému obchodovania. Závery Medzinárodného sympózia OSN o efektívnosti obchodu v Columbuse v USA v októbri 1994 o elektronicky zabezpečenom obchode. Vybudovanie Globálneho systému obchodných stredísk. Prezentácia ekonomických informácií o SR v európskom a svetovom meradle.