Rakúsko: Obchod so Slovenskom rastie - Macháč, J.
Hospodársky rast Rakúska v r.1994, charakteristika: oživenie bytovej výstavby, ale pokles cestovného ruchu. Vstup do Európskej únie. Pokles obchodného pasíva SR na polovicu za prvé tri štvrťroky 1994. Hospodárska spolupráca so SR.