Statistika jen s mírným optimismem Zahraniční obchod ČR a SR
Zahraničný obchod medzi ČR a SR v r. 1993 a v prvých desiatich mesiacoch r. 1994. Nové tendencie. Tovarová štruktúra. Spotrebný tovar. Strojárske výrobky. Suroviny a palivá. Chemikálie. Priemyselný tovar.