Světový obchod pod novou střechou - Palečka, P.
Rozhovor s P. Palečkom, stálym predstaviteľom ČR pri WTO, o základných pravidlách fungovania novej organizácie. Od 1.1.1995 začala svoju činnosť Svetová obchodná organizácia (World Trade Organization - WTO). Právny základ WTO. Základné poslanie WTO. Základné povinnosti členských krajín WTO. Riešenie sporov medzi členmi WTO. Základná organizačná štruktúra WTO. Česká republika a WTO.