V obchode s Českom prevzala iniciatívu slovenská strana Rekapitulácia obchodných vzťahov s Českom za rok 1994 - Prosnan, Jozef
Dovozná prirážka v SR od 3.3.1994 a reakcia českej strany. Certifikácia a pokles dovozu z Česka. Vývoj clearingového zúčtovania. Saldo platobnej bilancie od júla nad hranicou hraničného úveru v neprospech ČR. Predpoklady na r.1995.