Konkurence na evropském bankovním trhu - Jílek, Josef
Vývoj bankovej legislatívy Európskej únie (EÚ). Súčasná štruktúra bankovníctva v EÚ. (Tab. štruktúry bankového trhu v roku 1989). Konkurencia na bankových trhoch. Tri prejavy bankovej konkurencie: segmentácia, konvergencia, reštrukturalizácia.