Pro investory stále velké riziko Zahraniční kapitál v ruské ekonomice - Remčukov, K.
Politická klíma v Rusku. Investičná klíma. Činnosť zahraničného kapitálu v Rusku. Zvýhodnenie pre zahraničný kapitál. Dane zo zahraničného kapitálu. Zámery ruskej vlády vo vzťahu k zahraničnému kapitálu.