Budoucnost MMF a Světové banky Padesát let od Bretton Woods - Jonáš, Jiří
Madrid - september 1994 - konferencia popredných ekonómov a politikov, konaná pred výročným zasadaním (50. výročie) IMF a Svetovej banky. Názory účastníkov konferencie na činnosť (rozšírenie a orientáciu činnosti) IMF a Svetovej banky a na faktory, ktoré túto aktivitu obmedzujú.